tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ένωση Κεντρώων παρουσίασε τους υποψηφίους της στην Ημαθία

Enosi kentroon

Τους υποψηφίους βουλευτές στην Ημαθία παρουσίασε η Ένωση Κεντρώων. Την λίστα αποτελούν οι: Δαμιανίδης Πολυχρόνης,  Ντίμπαλας Νικόλαος, Λαμπίδης Γιάννης, Καραμπουλάτ Έλενα και Καλιάνης Βασίλης.

"Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από παιδιά άφθαρτα. Η Ένωση Κεντρώων φάνηκε συνεπής όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρόεδρος γύρισε όλη την Ελλάδα και κατέγραψε τα προβλήματα. Τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων μας βάζουν στην Βουλή. Μιλούσαμε πάντα την γλώσσα της αλήθειας. Αυτό ενοχλεί και μας γίνεται πόλεμος. Έκαναν χαβαλέ όλα αυτά τα χρόνια και διέλυσαν την χώρα. Αντί να ενισχύσουν αγρότη και ελεύθερο επαγγελματία, βλέπουμε επιχειρήσεις να μετακομίζουν στην Βουλγαρία. Ας βοηθήσουμε με πολιτικές τη νέα γενιά" σχολίασε ο κ. Δαμιανίδης.

"Σε μια δύσκολη επόχη, με την χώρα να βάλλεται, ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη, θα ανταπεξέλθω στις ανάγκες και επιθυμώ να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον" είπε ο κ. Ντίμπαλας.

"Κατάγομαι από οικογένεια ομογενών ποντίων. Με εκφράζουν οι πολιτικές του κόμματος. Είναι η φωνή της λογικής, χωρίς να τάζει λαγούς με πετραχήλια" είπε η κ. Καραμπουλάτ.

"Είμαι παραγωγός αγροτικών προϊόντων και μπαίνω για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο. Ο λόγος που μπήκα είναι ότι ο πρόεδρος μας είναι αληθινός. Εύχομαι να μπούμε στην Βουλή και να υλοποιήσουμε αυτά που πιστεύουμε" είπε ο κ. Καλιάνος.

Σε ερώτηση για τις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων, ο κ. Δαμιανίδης είπε ότι δεν είναι πραγματικά αυτά που δείχνουν και ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα.

Σε άλλη ερώτηση, ο κ. Δαμιανίδης είπε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν τα στελέχη της Ένωσης Κεντρώων είναι ενθαρρυντικά και ότι υπάρχει απαξίωση στα δυο μεγάλα κόμματα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69