tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βέροια: "Θέλω να μεγαλώσω τη ΝΔ" (φωτογραφίες και βίντεο)

Επίσκεψη στην Βέροια πραγματοποίησε ο υποψήφιος προεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και μίλησε με τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ και αμέσως μετά χαιρέτησε φίλους και υποστηρικτές στην Ελιά. Στην ομιλία του στην Ελιά ασκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους νεοδημοκράτες να πάνε μαζικά στις κάλπες να ψηφίσουν και τόνισε οτι οτι και αν ειναι το αποτέλεσμα η παράταξη θα μείνει ενωμένη. 

"Θέλω να μεγαλώσω τη ΝΔ, δεν μου αρκεί το 28%. Θέλω μια ανοικτή ΝΔ με το δεξιό Νεοδημοκράτη να νιώθει το ίδιο άνετα με τον μετριοπαθή κεντρώο. Θέλω ενα ετήσιο συνέδριο, γιορτή παραγωγής πολιτικής" ειπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Η ανάπτυξη θα έρθει απο τον ιδιωτικό τομέα. Να έρθουν κεφαλαία και να ανοίξουν δουλειές. Μόνο αν ανοίξουν δουλειές θα έρθει η ανάπτυξη. Δεν πρόκειται να έρθουν κεφαλαία με την κυβέρνηση Τσίπρα με την αυξημένη φορολογία αλλά και με αυτά που βλέπει στις Σκουριές".

"Κρίνετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι οχι τον γιο του Κωνσταντίνου. Είμαι περήφανος για το όνομα μου και τον πατέρα μου. Δεν θα μου περνούσε απο το μυαλό να θέσω υποψηφιότητα για προεδρος αν δεν είχα περάσει απο υπουργός. Έμαθα πολλά εκεί" σχολίασε. 

Στην συνάντηση του κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκαν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι πρώην βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Μιχάλης Χαλκίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και τοπικά στελέχη. 

imageimage(5)

image(4)image(3)image(1)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69