tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άδωνις Γεωργιάδης από την Βέροια: "Θα κάνω ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά" (φωτογραφίες & video)

adonis veria

Ιδεολογική ρήξη με την αριστερά θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ. Αυτό επανέλαβε στην ομιλία του στην Βέροια λέγοντας ότι αυτό θα πρέπει να γίνει διότι ενώ η ΝΔ κυβερνά καλύτερα, η κοινωνία δεν την ακούει επειδή κυριαρχεί η ιδεολογική υπεροχή της αριστεράς. "Δεν είμαι καλύτερος από τους άλλους τρεις αλλά είμαι διαφορετικός" είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Είμαι ο μόνος από τους τέσσερις συνυποψηφίους μου που μπορώ να κάνω ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. Εάν δεν νικήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν θα φτιάξουμε ποτέ αυτή τη χώρα». Εξηγώντας το επιχείρημά του ανέφερε τις αντιδράσεις που προκλήθηκε με το θέμα Βουλγαράκη όταν ήταν υπουργός σε αντίθεση με το θέμα Φλαμπουράρη που έφυγε γρήγορα από την επικαιρότητα. "Είμαι δεξιός και δεν ντρέπομαι να το πω" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

"Είμαι δεξιός"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε στην ομιλία του ότι δεν ντρέπεται να πει ότι είναι δεξιός. Δείτε το απόσπασμα:

Τι πρέπει να γίνει

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο έργο της κυβέρνησης Καραμανλή και ανέφερε τι πρέπει να γίνει όταν επιστρέψει η ΝΔ στην κυβέρνηση. Δείτε το απόσπασμα:

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με την κυβέρνηση Τσίπρα, της άσκησε κριτική λέγοντας ότι μέσα σε λίγους μήνες επιβεβαίωσε το τελευταίο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, που "προφητικά" προέβλεπε τι θα συμβεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης αναφέρθηκε στις καταγγελίες του πρώην Υπουργού του κ. Πανούση και τις σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.

Αναφερόμενος στους αγρότες, τόνισε: "Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τους αγρότες είναι το εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ τους είπε ότι θα τους διπλασιάσει και αυτοί τον ψήφισαν".

{globalflash.gallery 135}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69