tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

dimotiko ver pleiopsia

Ενημέρωση για τους μισθούς των καθηγητών του Ωδείου Βέροιας έκανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης. "Το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε και το Υπουργείο νομοθέτηση ότι οι καθηγητές των Ωδείων μπορούν να εργάζονται με 30 ώρες αλλά ο μισθός τους θα υπολογίζεται με 40 ώρες την εβδομάδα. Θα μπορούν όμως να αποζημιώνονται με συναφείς ώρες".

Για τις εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης τόνισε: "Τελειώνουμε τις επιμετρήσεις ώστε να τελειώσουμε με τον παλιό εργολάβο. Κάναμε τις επαφές με τους επιλαχόντες εργολάβους του προηγούμενου διαγωνισμού και θα στείλουμε προσκλήσεις στον δεύτερο και τον τρίτο να αναλάβουν το έργο. Αν δεν δεχθούν θα πάμε στην ανάδειξη νέου εργολάβου".

Απαντώντας στον κ. Μπέκη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος για το θέμα των κάδων απορριμμάτων είπε: "Υπάρχουν φθορές στους κάδους. Ο αριθμός τους είναι τεράστιος. Η υπηρεσία κάνει προσπάθεια αποκατάστασης".

Απαντώντας σε ερώτηση του Αντώνη Μαρκούλη για τις εξελίξεις γύρω από το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης είπε ότι "Περιμένουμε την κοινοποίηση του εγγράφου για να πιστοποιηθεί ότι δεν το χρειάζεται το Δημόσιο. Μετά θα περάσουμε στην αλλαγή χρήσης του και από κοινωφελής χώρος - δικαστήρια θα το κάνουμε χώρο πολιτισμού".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69