tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Δήμου Βέροιας.
  • Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την Τροποποίηση του Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Βέροιας.
  • Διευκρίνιση διαφορών που ενέκυψαν κατά την εφαρμογή του Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Βέροιας.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, στην Παρθένα Ευθυμιάδου του Χαραλάμπους, για το κατάστημά της στην Τ.Κ. Ν. Λυκογιάννης (Ο.Τ. 25 αρ. οικ.166) της Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου.
  • Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨Επιχείρηση Αναψυχής– ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ¨, στον Νικόλαο Ζησέκα του Κωνσταντίνου, για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Βεργίνας (Ο.Τ. 79 αρ. οικ.389) της Δ.Ε. Βεργίνας.
  • Προσωρινή ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης του Γεωργίου Φύκατα με την επωνυμία "OLA LIVE STAGE", στην οδό Ιεραρχών 7 στην Βέροια
  • Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Λάζαρου Δουλγερίδη του Παναγιώτη, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία "ΝΟΤΑ-ΝΟΤΕ" στην οδό Ανοίξεως 100 στην Βέροια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69