tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Κατά πλειοψηφία ο απολογισμός - ισολογισμός του 2013

dimotiko ver last

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν ο απολογισμός και ο ισολογισμός χρήσης 2013 από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Τα έσοδα έφθασαν τα 40 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα έξοδα τα 38 εκατομμύρια. Το σχέδιο που κατατέθηκε καταψηφίστηκε από την μειοψηφία.

Ο επικεφαλής Βασίλης Γιαννουλάκης άσκησε κριτική στην εισήγησή του. «Απογοητεύτηκα από τον απολογισμό. Ο προϋπολογισμός ήταν 70 εκατομμύρια ευρώ, διαμορφώθηκε στα 55 εκ. και τελικά υλοποιήθηκαν 40 εκ. Οι δημότες πλήρωσαν τα ανταποδοτικά τους τέλη χωρίς να έχουν ανταποδοτικότητα. Πολλά προβλήματα στην καθαριότητα. Αφήσατε περίπου 5 εκ. ανείσπρακτα έσοδα. Αφήσατε χαλαρούς τους εισπρακτικούς μηχανισμούς. Αφήνεται πολλά προβλήματα στον διάδοχό σας. Δεν θα τον ψηφίσουμε».

Απαντώντας η δήμαρχος τόνισε: «Για την καθαριότητα δείτε μόνο τι εκταμιεύσαμε από το Πράσινο Ταμείο. Για τα ανείσπρακτα, σε μια χρεοκοπημένη χώρα, οι πολίτες πρώτα πληρώνουν εφορία και τράπεζα και αφήνουν τελευταίο τον δήμο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι κάναμε όμως ότι έπρεπε να κάνουμε. Δεν είμαστε κόκκινος δήμος. Ο Σκουμπόπουλος όταν κατηγορήθηκε για χρέη είπε ότι καλύτερα να χρωστάς και να κινείσαι. Αυτοί που χρωστούσαν, επιχορηγήθηκαν από την κυβέρνηση σε αντίθεση με τους νοικοκυρεμένους δήμους»..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69