tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρία Σπυράκη: "Έχουμε άλλη πρόταση με νέο μείγμα πολιτικής"

Σε κλειστή νομαρχιακή σύσκεψη μελών και στελεχών της νέας Δημοκρατίας μίλησε την Κυριακή το απόγευμα στη Βέροια η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού του κόμματος, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με εξορμήσεις θέλουν να δείξουν στην κοινωνία ότι υπάρχει άλλη σοβαρή πρόταση, ένα άλλο μείγμα πολιτικής για να πάει χώρα παρακάτω . "Η ανασυγκρότηση μπορεί να γίνει γρήγορα" τόνισε κυρία Σπυράκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις απολύσεις των εκπαιδευτικών που έγιναν επί νέας Δημοκρατίας απάντησε ότι κυβέρνηση εκείνη κρίθηκε και οι πολίτες επέλεξαν το ΣΥΡΙΖΑ. "Πολλά πράγματα έγιναν υπό πίεση και έγιναν λάθος. Έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας και τώρα θα τα κάνουμε καλύτερα. Πιστεύουμε στην αναδιάρθρωση του κράτους, θα κλείσουμε οργανισμούς φαντάσματα και θα μετακινήσουμε εργαζόμενους εκεί που πρέπει" τόνισε η κ. Σπυράκη.

Για τις οφσόρ εταιρείες είπε ότι κυβέρνηση "ξέπλυνε" τους υπουργούς της και αφού αποδοκιμάστηκε έφερε έναν αντισυνταγματικό νόμο , μια γενική απαγόρευση . Για τον εκλογικό νόμο τόνισε ότι αυτός πρέπει να είναι τέτοιος ωστε η χώρα πρέπει να κυβερνάται και το πρώτο κόμμα, να είναι ο κορμός της κυβέρνησης . Για την συνταγματική αναθεώρηση υπογράμμισε ότι το Σύνταγμα χρειάζεται αναθεώρηση για να αναταθεί. "Δεν μπορεί ο υπουργός να αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον πολίτη ούτε να μην μπορούν να ιδρυθούν στη χώρα ιδιωτικά πανεπιστήμια" σχολίασε η κυρία Σπυράκη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παπάνας σχολίασε ότι Νέα Δημοκρατία δουλεύει συνέχεια ώστε να είναι έτοιμη με νέο πρόγραμμα για να γίνει γρήγορα κυβέρνηση.

Το μέλος της ΝΟΔΕ Συρμούλα Τζήμα τόνισε ότι με την σημερινή κυβέρνηση το μέλλον είναι δυσοίωνο, τα φορολογικά μέτρα επιβαρύνουν την κοινωνία και εμποδίζουν την ανάπτυξη. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69