tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μωυσιάδης: "Φτάνει πια η ασυδοσία στο νερό"

Φαινόμενα σπατάλης νερού, ή χρήσης σε διαφορετικό σκοπό από αυτόν την ύδρευσης, κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Νίκος Μωϋσιάδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Με αφορμή φαινόμενα έλλειψης νερού το τελευταίο διάστημα, ο κ. Μωυσιάδης το τελευταίο διάστημα οι μηχανές της ΔΕΥΑ βρίσκονται στα κόκκινα. "Η ΔΕΥΑ λέει ότι υπάρχουν τεράστιες ποσότητες νερού" σημείωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης και ανέφερε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα για να δείξει ότι στα χωριά του δήμου Βέροιας νερό της ύδρευσης χρησιμοποιείται για ανάγκες άρδευσης.

Στο αστικό κέντρο της Βέροιας η κατανάλωση νερού είναι 500-550 κυβικά την ώρα. Στην Βεργίνα και τον Άγιο Γεώργιο για παράδειγμα η κατανάλωση αυτή την περίοδο ξεπερνά τα 100 κυβικά την ώρα.

"Άλλο ύδρευση και άλλο άρδευση" σημείωσε ο κ. Μωυσιάδης και πρόσθεσε ότι σε χωριό του δήμου Βέροιας δημότης κατέγραψε κατανάλωση 6000 κυβικά τον χρόνο ενώ άλλος για να κρατά δροσερό το σπίτι του έχει βάλει πάνω στην στέγη μπεκάκια και το καταβρέχει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69