tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μετωπική σύγκρουση Δάσκαλου - Αγγελίνα

Μετωπική σύγκρουση του Δημήτρη Δάσκαλου με τον Μάκη Αγγελίνα είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Ο κ. Αγγελίνας, αναπληρωτής πρόεδρος στην ΔΕΥΑΒ, έθεσε ζήτημα απομάκρυνσης του Δημήτρη Δάσκαλου από το συμβούλιο της επιχείρησης υποστηρίζοντας ότι αυτό έπρεπε να γίνει τρεις μήνες μετά την αναπλήρωση, δηλαδή τον Αύγουστο.

Ο κ. Δάσκαλος ενώ απουσίαζε, ενημερώθηκε για την τοποθέτηση Αγγελίνα και μετέβη στο δημαρχείο όπου πήρε τον λόγο και επιτέθηκε στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ. «Αν υπήρχε υπόνοια ότι είμαι ένοχος θα το είχα παραιτηθεί μόνος μου. Είμαι αθώος, το παλεύω και αν με αλλάξετε από το συμβούλιο θα προσφύγω. Τον Αγγελίνα τον ενδιέφερε μόνο πως θα κυνηγήσει τον Δάσκαλο. Ο Αγγελίνας έπρεπε να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Κουμτσίδη που απέχει από τα καθήκοντά του».

«Είναι ένα θέμα που πληγώνει. Λυπάμαι για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο παλιός μου συν εργάτης Δημήτρης Δάσκαλος. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε αυτή την θέση. Πρέπει όμως να κάνουμε τα νόμιμα. Υπάρχει μια γνωμοδότηση του κ. Παπαστεργίου ο οποίος ζήτησε την άποψη του Υπουργείου. Απευθυνθήκαμε στην ΚΕΔΕ, ζήτησαν κάποια στοιχεία και θα κάνουμε αυτό που προβλέπει ο νόμος» είπε η δήμαρχος 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69