tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργία Μπατσαρά: Η σημερινή Δημοτική Αρχή μας αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά

Τους Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας και την Διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού, υποδέχθηκε στο εκλογικό της κέντρο, η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Οι Καθηγητές και η Διευθύντρια της Σχολής Χορού ανέπτυξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο και κατέθεσαν τα αιτήματά τους για τη βελτίωση των συνθηκών. Κύριο και χρόνιο αίτημά τους, είναι η μείωση του ωραρίου εργασίας από τις 40 στις 30 ώρες τη βδομάδα.

Η Υποψήφια Δήμαρχος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που συζητήθηκαν και στην συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατανοώ τα προβλήματά σας διότι υπήρξα εργαζόμενη, συνδικαλίστρια, αλλά και Προϊσταμένη Β/θμιας Εκπαίδευσης. Θα εξετάσουμε κάθε δυνατότητα και θα τα συζητήσουμε με πνεύμα κατανόησης, εάν οι πολίτες του Δήμου Βέροιας μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους για να είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή. Διαπιστώνω για μία ακόμα φορά, πως η σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά, τα οποία θα πρέπει να κλείσουμε με συναινετικό πνεύμα, προς όφελος και του Δήμου και των εργαζομένων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69