tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Πολίτες σε Δράση": Ψήφο κατά συνείδηση την δεύτερη Κυριακή

Ψήφο κατά συνείδηση επιλέγουν την δεύτερη Κυριακή οι "Πολίτες σε Δράση" που στήριξαν την υποψηφιότητα Αντώνη Μαρκούλη στην Βέροια. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"Η παράταξη μας «Πολίτες σε Δράση» προσηλωμένη στην αναζήτηση κοινών λύσεων στα κοινά μας προβλήματα και στην λογική των συνεργασιών σε προοδευτικές συγκλίσεις, συνέπραξε με τον Αντώνη Μαρκούλη και κατεβήκαμε μαζί στις εκλογές της 26ης Μαΐου συγκροτώντας την κοινή μας παράταξη «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναζητήσουμε με νηφαλιότητα τα αίτια αυτού του αποτελέσματος (μακριά από μας «το γαρ πολύ της θλίψεως …»).

Σήμερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με αποφασιστικότητα στον προεκλογικό μας αγώνα και μας ψηφίσατε, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον προγραμματικό μας λόγο που στόχευε στην ανασυγκρότηση του δήμου, στην πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, στην διαφάνεια, στην εμβάθυνση της δημοκρατίας, στην ενίσχυση της αντιπροσωπευτικότητας και στην διεύρυνση της συμμετοχής.

Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο δήμος μας, η παράταξη μας θα αντισταθεί στην εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αλλά και σε πρακτικές και νοοτροπίες που απορρέουν από το αποτυχημένο μοντέλο ενός συγκεντρωτικού, πανίσχυρου δημάρχου.

Πιστεύουμε στην συνεννόηση, στην συναπόφαση και εν τέλει στην συνέργεια. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα επιδιώξουμε τις μέγιστες δυνατές συγκλίσεις και συνεργασίες με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις προς όφελος της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα παλέψουμε για δημοκρατία, αυτοτέλεια, διαφάνεια και έλεγχο, και θα συμβάλουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Με σύνθημα «Προτεραιότητα στον πολίτη», εμείς οι «Πολίτες σε Δράση», μαζί με τους πολίτες της πόλης μας, με τους φορείς και τις συλλογικότητες της, θα δώσουμε όραμα ελπίδας και προοπτικής στο δήμο μας.

Όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, όσοι μας επέλεξαν την 1η Κυριακή, ας πράξουν κατά συνείδηση και κρίση".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69