tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυξημένος συγκριτικά με πέρσι ο προϋπολογισμός του δήμου Βέροιας

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του 2020.Το ύψος του νέου προϋπολογισμού φθάνει τα 45.304.505 ευρώ, αυξημένος κατά 3 εκ. ευρώ συγκριτικά με τον περσινό (στα 42 εκ. ευρώ πέρσι).

Στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου μίλησε για νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση τονίζοντας ότι η ετήσια δόση δανείου του δήμου από το 1 εκ ευρώ έπεσε στις 200.000.  

Για τον προϋπολογισμό, η κ. Ματσαρά σχολίασε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά δεν εντυπωσιάζει, είναι ρεαλιστικός, ευέλικτος και υλοποιήσιμος ενώ για το τεχνικό πρόγραμμα είπε οτι στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

"Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την διοίκηση για περισσότερα πράγματα και θα διεκδικούμε εκτός από μικρά και τα μεγάλα, τα οποία θα τα βλέπουμε αργότερα και θα χαιρόμαστε" τόνισε ο κ. Παυλίδης και άσκησε κριτική για ολιγωρία στην είσπραξη εσόδων παρελθόντων ετών και κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι δεν δείχνει πνεύμα συνεργασίας λέγοντας ότι χάθηκε μια ευκαιρία όλες οι παρατάξεις μαζί να δημιουργήσουν έναν προϋπολογισμό κι ένα τεχνικό πρόγραμμα. Ο κ. Παυλίδης είπε ότι η παράταξή του αν και δεν είναι ικανοποιημένη από τον σχέδιο του προϋπολογισμού, θα τον ψηφίσει.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Μαρκούλης άκσησε κριτική για την καθυστέρηση στον χρόνο συζήτησης του προϋπολογισμού. Επίσης χαρακτήρισε τον φετινό προϋπολογισμό "καρμπόν" με τους προηγούμενους, σημείωσε ότι δεν είναι ρεαλιστικός και κατέθεσε μια συμπληρωματική πρόταση επτά σημείων.

Στις προτάσεις της παράταξης της που εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό στάθηκε η κ. Τζήμα και υποστήριξε την πρόταση που κατατέθηκε για συζήτηση.

Με την λογική της δημοτικής αρχής διαφώνησε ο κ. Τσαναξίδης και δήλωσε ότι η ΛΑΣ δεν θα ψηφισει τον προϋπολογισμό.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης άφησε αιχμή για την Μπατσαρά λέγοντας ότι μπορεί σήμερα να βλέπει τον προϋπολογισμό ρεαλιστικό αλλά το 2023 αυτό θα σταματήσει γιατί θα τελειώσει το...προικοσύμφωνο. Κατά του σχεδίου προϋπολογισμού τάχθηκε ο Γιώργος Γουλτίδης μιλώντας για υποβάθμιση της ενότητας Βεργίνας.

Η Άννα Συμεωνίδου χαρακτήρισε μίζερο και χωρίς προοπτική τον προϋπολογισμό.

Για προϋπολογισμό που υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική μίλησε ο Γιώργος Μελιόπουλος. Υπέρ του προϋπολογισμού τάχθηκε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης σημειώνοντας όμως ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές.

Ο προϋπολογισμός θα αυξηθεί κατα την διάρκεια της χρονιάς κατά 5 εκατομμύρια με την ένταξη των έργων της βιώσιμης αστικής ανάπλασης, είπε ο δήμαρχος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69