tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στέλιος Ασλάνογλου: "Δεν πρέπει να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά"

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η ανάρτηση ότι την Τρίτη θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά της Βέροιας επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου και τον ρωτήσαμε γιατί δεν αναστέλλει ο δήμος την λειτουργίας της, το διάστημα εφαρμογής των μέτρων κατά το κορονοϊού.

"Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά" τόνισε ο κ. Ασλάνογλου και πρόσθεσε: "Ο δήμος δεν μπορεί να αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Μπορεί να αποφασίσει μόνο την μετάθεση της ημέρας της. Προσπάθησε ο δήμος Σερρών να αναστείλει την λειτουργία της λαϊκής, έγιναν ασφαλιστικά μέτρα και η λαϊκή λειτούργησε".

Σύμφωνα με τον κ. Ασλάνογλου, την αναστολή λειτουργίας της λαϊκής αγοράς μπορεί να την αποφασίσει μόνο η κεντρική κυβέρνηση ή τα σωματεία πωλητών λαϊκής αγοράς με την αποχή τους. Ο αντιδήμαρχος Βέροιας σημείωσε ακόμη ότι επικοινώνησε για το θέμα τόσο με τον Γραμματέα του Υπουργείου αλλά και με τους προέδρους των τριών σωματείων πολιτών και η απάντηση που πήρε από τους προέδρους ήταν ότι η λαϊκή θα γίνει κανονικά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69