tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Βέροια τις αργίες του Πάσχα

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει τις ημέρες αργίας η υπηρεσία καθαριότητας Βέροιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου: "Η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών τις ημέρες αργίας, της Μ. Παρασκευής, της Κυριακής του Πάσχα και της Δευτέρας του Πάσχα, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας,  για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, με εξαίρεση την αργία του Μ. Σαββάτου που θα λειτουργήσει στο σύνολό της. 

Τις ημέρες αργίας, που η υπηρεσία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, τα απορρίμματα και οι  ανακυκλώσιμες συσκευασίες  να  διατηρηθούν στις οικίες ή να οδηγηθούν στους πλησιέστερους διαθέσιμους κάδους.

Απαγορεύεται η απόθεση πλησίον των κάδων ή στα πεζοδρόμια ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία  με την υπηρεσία για τον προγραμματισμό  συλλογή τους,  στα τηλέφωνα  23313 50634 - 50595.

Επιπρόσθετα την περίοδο αυτή, λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει και τη χώρα μας και την αυξημένη χρήση  μέσων πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (μάσκες, γάντια κλπ), τα οποία ως μιας χρήσης αντικείμενα απορρίπτονται καθημερινά αλλάζοντας την εικόνα και τη σύσταση των αστικών αποβλήτων, επισημαίνονται τα παρακάτω:

  • Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης, όπως και μικρο-απορρίμματα ΔΕΝ τα πετάμε στο δρόμο ή σε αποχετεύσεις.
  • Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια μιας χρήσης και άλλα μολυσμένα απόβλητα τα  συλλέγουμε σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες κλείνουμε όσο το  δυνατόν καλύτερα και τις πετάμε μόνον στον ΠΡΑΣΙΝΟ κάδο.
  • Τα Γάντια, μάσκες, μαντηλάκια ΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ και δεν τα πετάμε ποτέ στο ΜΠΛΕ κάδο.
  • ΔΕΝ αφήνουμε τις σακούλες έξω από τους κάδους. Αν ο κάδος έχει γεμίσει βρίσκουμε κάποιον παρακείμενο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69