tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων στις Δ.Ε. Βεργίνας και Μακεδονίδας

Δυο συμβάσεις έργου για συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητας Βεργίνας και Μακεδονίδας υπογράφτηκαν, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών του Δήμου Βέροιας, Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και των Εμμανουήλ Εμμανουηλίδη και Γεωργίου Κατσουγιαννόπουλου, αναδόχων για τα έργα σε Βεργίνα και Μακεδονίδα αντίστοιχα.

Η πρώτη σύμβαση προβλέπει παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία της Τ.Κ. Βεργίνας, επιδιορθώσεις και επισκευές σε παρτέρια, πλακόστρωτα τμήματα και πεζοδρόμια του οικισμού καθώς και επίστρωση με κυβόλιθους στο χώρο στάθμευσης στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Αιγών ενώ επίσης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συντήρηση τσιμενταυλάκων και πεζοδρομίων στις Τ.Κ. Παλατιτσίων και Συκιάς και την κατασκευή Μνημείου Πεσόντων στην Τ.Κ. Μετοχίου.

Symvasi Makedonida

Επιπλέον, στη Δ.Ε. Μακεδονίδος η σχετική σύμβαση περιλαμβάνει την ανακατασκευή τμήματος του πεζοδρομίου επί της κεντρικής οδού στην Τ.Κ. Ριζωμάτων, την ανακατασκευή σχαρών υδροσυλλογής όμβριων υδάτων στις Τ.Κ. Ριζωμάτων, Σφηκιάς και Δασκίου ενώ τέλος προβλέπει τη τσιμεντόστρωση τμήματος του δρόμου από Δάσκιο προς τον νερόμυλο.

Με την ολοκλήρωσή τους, οι παραπάνω παρεμβάσεις αναμένεται να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών στις Δ.Ε. Βεργίνας και Μακεδονίδος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69