tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαβδαρίδης: Τέλος το κακό τηλεοπτικό σήμα στη Φυτειά!

Οριστικό τέλος στο κακό τηλεοπτικό σήμα στη Φυτειά του Δήμου της Βέροιας, ένα σοβαρό πρόβλημα που για χρόνια ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής, λύνει με παρέμβασή του στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Σε χθεσινή τους συνάντηση στο Υπουργείο, ο κ. Τσαβδαρίδης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη  ανέλυσε για μία ακόμη φορά το ζήτημα στον αρμόδιο Υφυπουργό, και απέσπασε τη δέσμευσή του για ταχύτατη λύση.

Ο Υφυπουργός του ανακοίνωσε ότι πλέον, με τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, η  Φυτειά, ως χαρακτηρισμένη «λευκή περιοχή», θα τυγχάνει συγκεκριμένης ενίσχυσης. Ειδικότερα, θα τοποθετηθούν ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ μέσω των οποίων θα υπάρχει λήψη για όλα τα ιδιωτικά κανάλια και ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΥΨΗ για οκτώ χρόνια με εγγύηση καλής λειτουργίας. Μάλιστα, η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ.

Με τον τρόπο αυτό και με μηδενικό κόστος, οι κάτοικοι της Φυτειάς θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ψηφιακές υπηρεσίες  και ευκρινέστατο σήμα των τηλεοπτικών σταθμών αφήνοντας πια οριστικά στο περιθώριο την τηλεοπτική απομόνωσή τους εν έτει 2020.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69