tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 4-11-2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης (με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Επί αιτήματος του σωματείου ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων δημοσίων σχολείων Π.Ε. Ημαθίας για την υπαγωγή τους στις διατάξεις του άρθρου 44 του ν.4735/2020.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 36/2020 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, περί αλλαγής λειτουργίας του τμήματος φωτογραφίας

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 18/2020 απόφασης του Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Δήμου Βέροιας», περί έγκρισης λειτουργίας εργαστηρίων παιδιών με ΥΛΑ, κινηματογράφου και φωτογραφίας θεάτρου και τροποποίησης του προϋπολογισμού του.

ΘΕΜΑ 4ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. για τη δυνατότητα χρήσης νερού και του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρία με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε.»

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη α) απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού των επιχειρήσεων του Δήμου Βέροιας, που διακόπτουν τη λειτουργία τους και β) μείωσης των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων των επιχειρήσεων του Δήμου Βέροιας, που διακόπτουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (help desk) για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης απαλλαγής από αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού και μείωσης του τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων

ΘΕΜΑ 7ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (13η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 8ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (14η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση ή μη α) έκπτωσης της εταιρίας «Λατομεία Καστανιάς ΕΠΕ», β) βεβαίωσης αποζημίωσης χρήσης, γ) κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών και δ) αποκατάστασης των χώρων εξόρυξης υλικών και κατασκευής έργων προστασίας του λατομικού χώρου.

ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του Αρχοντικού Σαράφογλου στο Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Βέροιας

ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) για την τροποποίηση του τεχνικού δελτίου πράξης και της απόφασης ένταξης της πράξης «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας στον Δήμο Βέροιας»

ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 365/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί ορισμού μελών με τους αναπληρωτές τους και συγκρότηση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής των παραδοτέων του έργου «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας στον Δήμο Βέροιας».

ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 640/2019 (Ορθή Επανάληψη) απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 288/2020 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης α) υλοποίησης προγράμματος εθελοντικών στειρώσεων αδεσπότων ζώων συντροφιάς, β) φιλοξενίας εθελοντών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και γ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης καταρτιζομένης του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη επικαιροποιημένης μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή εξόδου κινδύνου και ολοκλήρωση πυροπροστασίας 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας»

ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανακαίνιση WC και αποδυτηρίων στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και στο Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Βέροιας»

ΘΕΜΑ 18ο : Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων»

ΘΕΜΑ 19ο : Αποδοχή ή μη παραίτησης δημοτικού συμβούλου και ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην Κυψέλη».

ΘΕΜΑ 20ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου»

ΘΕΜΑ 21ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση γέφυρας τάφρου Α5 περιοχή Κουλούρας»

ΘΕΜΑ 22ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής της υπηρεσίας φύλαξης του κτιρίου της κοινωνικής Υπηρεσίας, στο οποίο στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο

ΘΕΜΑ 23ο : Έγκριση ή μη α) θέσης σε κυκλοφορία οχήματος που περιήλθε στην κατοχή του Δήμου και β) εξουσιοδότησης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

ΘΕΜΑ 24ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

ΘΕΜΑ 25ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

ΘΕΜΑ 26ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

ΘΕΜΑ 27ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

ΘΕΜΑ 28ο : Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69