tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοριάζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: 

«Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία αποτελεί κάθε χρόνο μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουμε τον απολογισμό μας σχετικά με το επίπεδο αλληλεγγύης της κοινωνίας μας απέναντι στους συμπολίτες μας με ειδικές δεξιότητες και ανάγκες. Είναι μια υπενθύμιση προς όλους ότι έχουμε την ιερή υποχρέωση να εξασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα προς όλους εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά με αξιοπρέπεια για όσα θεωρούνται από τους περισσότερους από εμάς ως δεδομένα.

Η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των ΑμΕΑ και ο βαθμός εκπαιδευτικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ενσωμάτωσής τους συνιστούν αδιαμφισβήτητους δείκτες κοινωνικής προόδου και πολιτισμικής ανάπτυξης για κάθε κοινωνία. 

Για το Δήμο Βέροιας η ενσωμάτωση των Ατόμων με Αναπηρία στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα, έχοντας μέχρι σήμερα συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση των απαραίτητων υποδομών και στηρίζοντας κάθε δράση και συνεργασία που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των ΑμΕΑ και των οικογενειών τους. Και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, αγωνιζόμενοι με κάθε διαθέσιμο μέσο για την καθημερινή τους ευημερία».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69