tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Για μια ακόμη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η αναφορά στον κορονοϊού, είχε ξεχωριστή θέση στην συζήτηση. Ο δήμαρχος έκρουσε για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου, παρουσιάζοντας στατιστικά στοιχεία με τα κρούσματα του κορονοϊού το τελευταίο δίμηνο.

Ο κ. Βοργιαζίδης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το αναγκαστικό ξήλωμα των σιδερένιων κατασκευών στον χώρο στάθμευσης δικύκλων. Ο δήμαρχος απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε από τον κ. Παυλίδη αλλά και από τον κ. Καπανίδη, είπε ότι σιδερένιες κατασκευές έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους της πόλης την τελευταία δεκαετία, τότε που στην διοίκηση ήταν και ο κ. Παυλίδης και ο κ. Καπανίδης ως ειδικός συνεργάτης της τότε δημάρχου. "Άλλο τι γινόταν πριν δέκα χρόνια άλλο τώρα. Υπάρχουν πράγματα που τότε επιτρεπόταν και σήμερα απαγορεύονται" απάντησε ο κ. Παυλίδης.

Στο θέμα που τέθηκε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με δημοτικό υπάλληλο "διπλόμισθο" (εργάζεται στην ΚΕΠΑ και είναι εξωτερικός συνεργάτης του ΔΗΠΕΘΕ, η κ. Μπατσαρά είπε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν είναι παράνομος, κάνει καλά την δουλειά του και είναι συνεργάτης του ΔΗΠΕΘΕ από την εποχή του Ανδρέα Βλαζάκη.

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε στην πόλη της Βέροιας το κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η κ. Μπατσαρά ενημέρωσε το σώμα ότι πολλοί είναι οι Βεροιώτες που έκαναν δωρεές, οι οποίος συνεχίζονται.

Χρήματα που δεν ξοδεύτηκαν από την ΚΕΠΑ για εκδηλώσεις, λόγω κορονοϊού, να μεταφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πρότεινε ο Παύλος Παυλίδης.

Να διεκδικηθεί από την κυβέρνηση η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου πρότεινε ο Γιώργος Μελιόπουλος.

Ο κ. Παυλίδης πρότεινε αντιπροσωπεία του δήμου να επισκεφτεί τον Υπουργό Ανάπτυξης και να διεκδικήσει το εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Βέροια.

Ο κ. Παυλίδης ρώτησε και πάλι τι γίνεται με τα κτίρια γύρω από την Παλαιά Μητρόπολη που έπρεπε να κατεδαφιστούν για την ανάδειξη του μνημείου και διατηρήθηκαν.

Την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας πρότεινε ο Στάθης Κελεσίδης επειδή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Αναφορικά με την Δημοτική Αστυνομία, ο Γιώργος Γουλτίδης πρότεινε να υπάρχει δημοτικός αστυνόμος έξω από τις τράπεζες, το ταχυδρομείο, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τα πάρκα για να μην υπάρχει συνωστισμός.

Θετική ήταν η άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για τους περιβαλλοντικούς όρους του αιολικού πάρκου στο Βέρμιο. Οι παρατάξεις Παυλίδη και Μαρκούλη διαφώνησαν ζητώντας να αναβληθεί το θέμα για καλύτερη ενημέρωση του σώματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69