tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση Παυλίδη για προϋπολογισμό, Άλσος Φράγματος, νέο κλειστό γυμναστήριο, ανταλλαγή με Μητρόπολη

Ερώτηση προς τον δήμαρχο για μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον δήμο Βέροιας κατέθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης. Συγκεκριμένα, ρώτησε γιατί δεν συζητήθηκε ακόμη ο προϋπολογισμός, που βρίσκεται η ανταλλαγή ακινήτου με την Μητρόπολη για την απόκτηση του δημαρχείου, για τις σκέψεις της διοίκησης να κατασκευάσει νέο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή του νέου Δικαστικού Μεγάρου και για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άλσους, στο Φράγμα Αλιάκμονα.

Για τον προϋπολογισμό, ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη και επικαλέστηκε μείωση έμπειρου προσωπικού από την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου.

Για την ανταλλαγή με την Μητρόπολη, ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι έχει ανατεθεί ορκωτό για να εκτιμήσει την αξία του ακινήτου που θα αγοραστεί για να καλύψει τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν από την παραχώρηση του σχολείου στην Μητρόπολη.

Για τις σκέψεις της διοίκησης να κατασκευάσει κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή των νέων δικαστηρίων, ο δήμαρχος είπε ο χώρος μελετάται για να κατατεθεί φάκελος για εξασφάλιση χρηματοδότησης. Ο κ. Παυλίδης αντιπρότεινε την κατασκευή κλειστού στην πόλη και αξιοποίηση του χώρου στα νέα Δικαστήρια για μετεγκατάσταση ΚΤΕΛ και Αστικών.

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άλσους, στο Φράγμα, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι το ακίνητο δεν είναι του δήμου αλλά ούτε παραχώρηση της χρήσης έχει γίνει στον δήμο Βέροιας. Το Άλσος ανήκει στην 1η ΔΕΚΕ υποστήριξε ο δήμαρχος.

Ο κ. Παυλίδης ρώτησε επίσης αν ο δήμαρχος στην πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο, του έδωσε φάκελο με προτάσεις του δήμου Βέροιας. Απαντώντας ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι έχει δοθεί φάκελος για μεγάλη επένδυση και το θέμα αυτό συζητήθηκε με άνθρωπο του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού.

Τέλος, ο κ. Παυλίδης ρώτησε για ακόμη μια φορά αν έχουν απαλλοτριωθεί τα ακίνητα δίπλα στην Παλαιά Μητρόπολη αλλά ούτε αυτή την φορά έλαβε απάντηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69