tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητές δημοτικού πήραν συνέντευξη τον αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη

Σε ζητήματα και απορίες που σχετίζονται με τον ψηφιακό πολιτισμό και τα νέα τεχνολογικά μέσα στη ζωή μας, κλήθηκε από τους μαθητές της Έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας να απαντήσει ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης , Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης την Παρασκευή 15-5-2021.

Ο Αντιδήμαρχος σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, απάντησε σε ερωτήματα, τα οποία έθεσαν στις πρώτες συναντήσεις της οργάνωσης της συνέντευξης όλα τα παιδιά της Έκτης τάξης  σχετικά με τις σπουδές του, το ρόλο του στο Δήμο και πόσο κατανοητός είναι για τους πολίτες, τον ψηφιακό πολιτισμό, τον ρόλο των εικονικών περιηγήσεων στον τουρισμό, για το 5G κλπ.

Υπεύθυνες της οργάνωσης της συνέντευξης ήταν η κ. Μηρτσέκη Βασιλική και η Ευτυχία Λαδοπούλου αλλά συντονιστές και παρουσιάστρια ήταν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.

Η συνέντευξη απομαγνητοφωνήθηκε και τα ερωτήματα με τις απαντήσεις του Αντιδήμαρχου καταγράφηκαν (θα τις βρείτε στο παρακάτω βίντεο όπου δίνονται και ηχητικά αποσπάσματα).

Ο Αντιδήμαρχος έκανε και αποκαλύψεις όταν ανέφερε ότι ετοιμάζονται για την πόλη μας εικονικές περιηγήσεις που θα ανέβουν σε ειδική πλατφόρμα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, καθώς και για τις προσπάθειες του Δήμου να βρεθούν κονδύλια για την ενίσχυση σχολείων της πόλης μας με τεχνολογικά μέσα.

Στο τέλος της συνέντευξής του , ευχαρίστησε τους μαθητές και τις μαθήτριές για την ευκαιρία που του έδωσαν να μιλήσει μαζί τους, τους ανέφερε ότι τόσο οι ερωτήσεις όσο και η συμπεριφορά τους ήταν ισάξιες με δημοσιογραφικές ερωτήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, και προέτρεψε τους μαθητές και τις μαθήτριές, όταν μεγαλώσουν, να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο Δήμο καθώς "εμείς φτιάχνουμε το μέλλον της πόλης μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69