tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο ακόμη προτάσεις καταθέτει ο Δήμος Βέροιας στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

Δύο προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.380.629,42€ που εντάσσονται στις προσκλήσεις ΑΤ 08 και ΑΤ 11 στους άξονες «Ψηφιακή Σύγκλιση» και «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» καταθέτει σήμερα, 25 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η αίτηση χρηματοδότησης για την πρόταση με τίτλο: «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του Κορωναιού COVID-19» ανέρχεται στο ποσό του 1.327.947,32€. Περιλαμβάνει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού και υπηρεσιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου και διαρθρώνεται σε 2 υποέργα ως εξής:

ΥΕ1: «Δράσεις και μέτρα παρακολούθησης, ελέγχου, πρόληψης και έγκαιρης προειδοποίησης».

ΥΕ2: «Ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση».

Με την προμήθεια των τεχνολογιών του «Έξυπνου Δήμου», ο Δήμος Βέροιας θα έχει μεταξύ άλλων τα παρακάτω οφέλη: παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ενημέρωσης και πληροφόρησης προς τους δημότες και τους επισκέπτες για έκτακτα ή μη έκτακτα συμβάντα και γεγονότα μέσω Κεντρικής Πλατφόρμας Διαχείρισης Κρίσεων και Γεωργικών Ειδοποιήσεων, συλλογή δεδομένων από βασικές υποδομές του Δήμου σε πραγματικό χρόνο με χρήση αισθητήρων για την Πλατφόρμα Διαχείρισης Κάδων και το Λογισμικό Παρακολούθησης κατάληψης αποτρεπτικών θέσεων Στάθμευσης και θέσεων ΑμεΑ και προμήθεια τριών (3) Πυροσβεστικών Οχημάτων με στόχο την ενίσχυση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

Η Πρόσκληση ΑΤ11 με τίτλο: «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» έχει αιτούμενο ποσό χρηματοδότησης τις 52.682,10€ (με ΦΠΑ). Περιλαμβάνει δύο υποέργα που αφορούν:

Υποέργο 1: Δευτεροβάθμιος Προσεισμικός Έλεγχος Κρίσιμων Υποδομών Δήμου Βέροιας.

Σκοπός του είναι η επιλογή των κρίσιμων υποδομών του Δήμου Βέροιας που χρήζουν άμεσα Μελέτης Αποτίμησης – Ανασχεδιασμού και υλοποίηση παρεμβάσεων στατικής ενίσχυσης.

Υποέργο 2: Δράσεις ενημέρωσης – πληροφόρησης – ευαισθητοποίησης πληθυσμού σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου στο Δήμο Βέροιας.

Το υποέργο αυτό στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση του πληθυσμού του Δήμου Βέροιας σε θέματα διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου στις δημόσιες υποδομές καθώς και στην ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου υποέργου προβλέπεται χρηματοδότηση έως 500.000 (προ ΦΠΑ) για την υλοποίηση των μελετών στα κτίρια που έχουν επιλεγεί κατά τον δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69