tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: 'Οχι στην αλα καρτ στήριξης προσώπων και συλλόγων

Από την δημοτική παράταξη Βέροιας "Συνδημότες" και τον επικεφαλής της Παύλο Παυλίδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Κληθήκαμε με την διαδικασία του κατεπείγοντος την Πέμπτη 3/6/2021 και χωρίς δικαίωμα λόγου να συναινέσουμε στο λογικό αίτημα της αθλήτριας Πανετσίδου, να ενισχυθεί οικονομικά για να μετάσχει στις αθλητικές εκδηλώσεις στο Παρίσι. Παρότι δεν είναι λογικό το επείγον του θέματος, αποδεχτήκαμε την πρόσκληση χάριν της πρότασης της αθλήτριας και συμφωνήσαμε.

Όμως οφείλουμε να επισημάνουμε την ίδια στιγμή ότι μια άλλη αθλήτρια που έκανε περήφανο τον τόπο μας, η Σοφία Υφαντίδου, παρά τις εξίσου λογικές αιτιάσεις για οικονομική στήριξη (μάλιστα κατά πολύ μικρότερη αναλογικά...) έτυχε της παγερής αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος μας πρέπει να αποκτήσει ενιαία λογική αντιμετώπισης συναφών θεμάτων. Δηλαδή:

Στην αρχή κάθε χρονιάς θα πρέπει να προβλέπεται ένα σαφές κονδύλι για την στήριξη των συλλόγων, αθλητικών και πολιτιστικών. Όλων ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις, με ιδιαίτερη μέριμνα για περιπτώσεις αθλητών που οδεύουν για μεγαλύτερες του συνήθους  διακρίσεις και συμμετοχές σε μεγάλες εκδηλώσεις.

Να ζητήσει από τους  συλλόγους  να δίνουν πριν την χρηματοδότηση ένα ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στις περιπτώσεις που ο Δήμος εκτιμά ότι πρέπει να συμμετέχει να δίνεται επιπλέον η αναλογική συμμετοχή του.

Με την λογική αυτή, θα υπάρχει το αίσθημα δικαίου στους ανθρώπους του πολιτισμού και του αθλητισμού, οι οποίοι συνδράμουν στην προσπάθεια ανάδειξης αφιλοκερδώς και  σε βάρος του προσωπικού τους χρόνου, για να μην αναφέρω τις οικονομικές επιβαρύνσεις. Ο δε Δήμος θα σταθεί στο πλευρό όλων αρχικά με δικαιοσύνη και πιο ένθερμα σε όσους στοχεύουν ψηλότερα, αναπτύσσοντας το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας.

Σε κάθε περίπτωση είναι καταστροφική η λογική της αλα καρτ στήριξης προσώπων και συλλόγων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69