tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ σε Πυροσβεστική και Δασαρχείο

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου κλιμάκιο της Κ.Ο Ημαθίας του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος του Τ.Γ Ημαθίας και περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας Τσεχελίδη Γιάννη , επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο Βέροιας.

Στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφέρει:

"Στη συζήτηση τέθηκαν οι διαχρονικές πολιτικές ευθύνες όλων των αστικών κυβερνήσεων που οδήγησαν σε υποβάθμιση και καταστροφή του περιβάλλοντος το οποίο αντιμετωπίζουν σαν ένα ακόμα πεδίο κερδοφορίας για τα μονοπώλια με τραγικές συνέπειες στη ζωή και στην περιουσία των λαϊκών στρωμάτων.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ αναφέρθηκαν στη στάση του ΚΚΕ με τις παρεμβάσεις μέσα και έξω από τη Βουλή,όπου αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με την υποστελέχωση των υπηρεσιών , τα εξαντλητικά ωράρια , την έλλειψη ή την παλαιότητα μέσων και την απουσία ουσιαστικής πρόληψης .

Ενδεικτικό της φετινής κατάστασης είναι το γεγονός ότι στον τομέα της πρόληψης δόθηκαν για όλα τα Δασαρχεία της Ελλάδας μόλις 1.700.000 Ε από τα περίπου 17.000.000 που ζητήθηκαν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69