tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παυλίδης: "Αντί να σκύψουν το κεφάλι, έκαναν και σχολιασμό..."

Απάντηση στα σχόλια που έκαναν ο Δήμαρχος και η συνεργάτες του, για τα όσα αναδείχθηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη Παυλίδη, εξέδωσε ο επικεφαλής των "Συνδημοτών". Αναλυτικά:

"Πρωτοφανές! Η ελάσσων αντιπολίτευση ("Συνδημότες") επέλεξε να ενημερώσει τους πολίτες για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής των δύο ετών που πέρασαν, δίνοντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αντί η Διοίκηση Βοργιαζίδη-Μπατσαρά να σκύψει το κεφάλι από ντροπή και να αναλογιστεί το που έφτασαν τον τόπο, προχώρησαν και σε σχολιασμό των όσων αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου, χρησιμοποιώντας ψεύδη, ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις!

Ταύτισαν την πορεία του Δήμου με την προσωπική τους επιβίωση. Τελευταία μάλιστα ονειρεύονται και φαντασιώνονται και περίεργα σενάρια. Ειλικρινά κρίμα.

Προφανώς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω σε αυτόν τον κατήφορο. Τα προβλήματα των πολιτών και του τόπου είναι αυτά που θα καθοδηγούν τις επιλογές μας.

Οδηγούνται εκεί, γιατί μάλλον το νοιώθουν ότι έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και έχει γκρεμιστεί και ο μανδύας της δήθεν χρηστής διοίκησης. Ο τόπος έχει άμεση ανάγκη από αλλαγή προσώπων και πολιτικών στον Δήμο.

Τους θυμίζουμε όμως, ότι για την ώρα είναι έστω και κατά το τυπικό, Διοίκηση του Δήμου. Ας ασχοληθούν με ότι μπορούν. Δεν δικαιούνται να ασκούν "αντιπολίτευση" στην αντιπολίτευση... Γελοιοποιούνται...Εκτός κι αν ετοιμάζονται από τώρα γι αυτό που έρχεται...."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69