tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λαζαρίδης: "Σοβαρή η καταγγελία Γουλτίδη, χρήζει διερεύνησης - Δεν στρέφομαι κατά του συναδέλφου"

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο πρόεδρος Άρης Λαζαρίδης ενημέρωσε το σώμα για μια γραπτή τοποθέτηση (δικαιολόγηση ψήφου) - καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Γουλτίδη που αφορούσε την προσωρινή παραλαβή της Γέφυρας Κούσιου.

Ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι σύμφωνα με την καταγγελία προβλέπονται παρεμβάσεις που ουδέποτε έγιναν και λείπουν εργασίες που ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου. Στην τοποθέτηση του ο κ. Γουλτίδης εφιστούσε μάλιστα την προσοχή στους συναδέλφους του ζητώντας να αποσυρθεί το θέμα για να μην βρεθούν κατηγορούμενοι οι σύμβουλοι για παράβαση καθήκοντας. Για όλα τα παραπάνω, ο κ. Λαζαρίδης είπε θα μεταβιβάσει την καταγγελία στον εισαγγελία, χωρίς να διευκρινίζει τι θα αφορούσε ακριβώς η προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Θεωρώντας ότι ο κ. Λαζαρίδης θα στραφεί κατά του κ. Γουλτίδη, η παράταξη "Συνδημότες" στην χθεσινή τους ανακοίνωση ανέφεραν για το θέμα: "Θα μπορούσατε μαζί με την παραπομπή στη δικαιοσύνη της εύστοχης τοποθέτησης του εκλεκτού συναδέλφου κ Γουλτίδη, που απηχεί την θέση ολόκληρου του συνδυασμού, να παραπέμψετε και την παρούσα. Είναι του αυτού περιεχομένου, εκφράζει την ανησυχία μας για την καλώς νοούμενη λειτουργία των οργάνων του Δήμου μας και θα κερδίσετε και χρόνο. Υπενθυμίζω μόνο την ολισθηρότητα του κατήφορου...Με τον σεβασμό που σας αναλογεί".

Με σημερινή του δήλωση ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε:

«Επειδή κάποιοι συνεχίζουν τις ασκήσεις εξειδίκευσης στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, δηλώνω τα εξής: Ως υπεύθυνος του έργου της Γέφυρας των αδελφών Κούσιου θεώρησα ότι η δημόσια γραπτή καταγγελία του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου, κ. Γιώργου Γουλτίδη, είναι σοβαρή και αφορά ένα δημόσιο έργο που είναι εδώ και έναν χρόνο σε κυκλοφορία. Στη συνεδρίαση, λοιπόν, του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσα πολύ απλά ότι θα απευθυνθώ στον Εισαγγελέα για να προχωρήσει στη διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας. Και φυσικά όχι για την παραπομπή του συναδέλφου, όπως η ζωηρή φαντασία κάποιων ανακάλυψε... Καταγγελίες για κατασκευαστικές παραλείψεις σε ένα έργο με τόσο κυκλοφοριακό φόρτο ασφαλώς πρέπει να εξετάζονται ενδελεχώς και αρμοδίως και ο υπεύθυνος να παραπέμπεται. Ειδάλλως πρόκειται για συκοφαντία».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69