tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έργο με στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής προβολής θα υλοποιήσει ο δήμος Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης «Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες τουριστικής προβολής της πόλης της Βέροιας» προχώρησαν την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λάζαρος Ασλανίδης και ο κοινός εκπρόσωπος της αναδόχου Ένωσης εταιριών (ALPHA PLAN, PARAMOUNT, BUTTERFLY COMMUNICATION MON I.K.E. και WAVE STUDIO) κ. Αστέριος Τζίμας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ02 «Βελτίωση της πρόσβασης, της χρήσης και της ποιότητας των τεχνολογιών των πληροφοριών και των επικοινωνιών» με σκοπό την ολοκληρωμένη τουριστική προβολή του Δήμου με σύγχρονα, καινοτόμα ψηφιακά μέσα.

Αφορά στη μελέτη προετοιμασίας για τον σχεδιασμό των ψηφιακών υπηρεσιών προβολής της πόλης της Βέροιας και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου όπως ταξιδιωτικές εμπειρίες προορισμού, φωτογράφιση για εμπλουτισμό του ψηφιακού περιεχομένου, promo videos, ψηφιακή πλατφόρμα τουριστικής ενημέρωσης, ψηφιακή σήμανση και εφαρμογή περιήγησης στην πόλη της Βέροιας.

Ο Δήμος Βέροιας υπογραμμίζει πως η αξιοποίηση των ανωτέρω ψηφιακών μέσων αναμένεται να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69