tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Πέμπτη 16/09/2021 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2021.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου» για την πραγματοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση ημερίδας με το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Αιγές Βεργίνα».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου» για τη δημιουργία γραφιστικών στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωμένης οφειλής της Ε.Δημούλα από Χρηματικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξη νέου Χρηματικού καταλόγου.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69