tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι μαθητές του Προγράμματος Erasmus: “Me, you and our Europe” στο Δημαρχείο Βέροιας

Τη χαρά να υποδεχθεί τους 18 μαθητές και τους τέσσερις καθηγητές σχολείων του Βελγίου και της Ισπανίας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus: “Me, you and our Europe” με θέμα «Πολιτιστικές ανταλλαγές, ομοιότητες και διαφορές» είχε το πρωί της Παρασκευής, 22 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Στο εν λόγω Πρόγραμμα συμμετέχουν και 20 μαθητές από το 5ο ΓΕΛ Βέροιας, οι οποίοι έλαβαν από κοινού μέρος με τους νέους από τις δύο χώρες σε δράσεις και εργασίες, τις προηγούμενες πέντε ημέρες, στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος.

 Ο Δήμαρχος της πόλης δέχθηκε τους ξένους μαθητές, τον Διευθυντή του 5ου ΓΕΛ, κ. Σταμάτιο Χρυσή, την υπεύθυνη καθηγήτρια του Erasmus για την Ελλάδα, κα Φράνκα Καραγιάννη και τους συνεργάτες καθηγητές κ. Μιχάλη Ασικίδη και κα Χριστίνα Θυμιοπούλου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσιάζοντας την ιστορία της Βέροιας, τη σημαντική ιστορική αξία της Βεργίνας, των Βασιλικών τάφων του Φιλίππου του Β’ και του Μουσείου των Αιγών. Παράλληλα, ο ειδικός συνεργάτης του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας, κ. Γιάννης Βαλαχής, έκανε μια σύντομη αναδρομή για την πορεία της Βέροιας μέσα στην πάροδο των ετών και την πολυπολιτισμική ταυτότητά της για την οποία ξεχώρισε όλα τα χρόνια.

Στους νέους του Προγράμματος Erasmus: “Me, you and our Europe” από το Βέλγιο και την Ισπανία δόθηκε το ενημερωτικό τουριστικό φυλλάδιο της Βέροιας και στους καθηγητές τους το νέο λεύκωμα της πόλης.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα με θέμα «Πολιτιστικές ανταλλαγές, ομοιότητες και διαφορές» πραγματοποίησαν 5νθήμερη επίσκεψη που ξεκίνησε με περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη από τους μαθητές του 5ου ΓΕΛ, ταξίδι στα Μετέωρα, επίσκεψη στην Βεργίνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σχολή Αριστοτέλη και την Έδεσσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69