tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Δήμαρχος Βέροιας κοντά στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βέροιας

Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία τίμησε ο Δήμαρχος Βέροιας με την παρουσία του σε εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Βέροιας στην Πλατεία Δημαρχείου. Ο κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης παρακολούθησε από κοντά τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας οι οποίοι ζωγραφίζοντας, δημιούργησαν την «Αφίσα της Διαφορετικότητας» με στόχο την προάσπιση της έννοιας του σεβασμού και την αποδοχή του διαφορετικού από το κοινωνικό σύνολο.

Σκοπός της δράσης είναι «η σημασία του να είσαι μοναδικός και ίσος μέσω της συνύπαρξης, της δημιουργίας και της έμπρακτης αγάπης» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βέροιας ο οποίος μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Ισότητας των Φύλων, κα Συρμούλα Τζήμα, τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Δημήτρη Πυρινό και τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Βέροιας, κ. Πολύκαρπο Κουτσαντά συνεχάρησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας φοιτούν 21 παιδιά τα οποία με τη βοήθεια των 14 ατόμων προσωπικό (εκπαιδευτικοί, βοηθητικοί, ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός) τους παρέχεται επαγγελματική εκπαίδευση στις εξειδικεύσεις:

-Αυτόνομης Διαβίωσης

-Κηπουρικής

-Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

παράλληλα με την κάλυψη μαθημάτων, ενώ το ΕΕΕΕΚ Βέροιας διαθέτει υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής με:

-Κοινωνική Υπηρεσία

-Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης

-Τμήμα Λογοθεραπείας

-Τμήμα Σχολικής Νοσηλευτικής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69