tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Σύγκληση αρχηγών παρατάξεων για τον βιολογικό ζητά ο Παύλος Παυλίδης

Σύγκλιση αρχηγών παρατάξεων, για συζήτηση του θέματος λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού ζητά ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης. Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Βέροιας αναφέρει:

"κ.Δήμαρχε
Αγαπητέ κ Βοργιαζίδη,

Από την αλληλογραφία της παράταξής μας με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης Peter Mauer που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου μας κ. Διαμάντης, προκύπτουν ανησυχητικά αλλά και βάσιμα στοιχεία για την ενδεχόμενη περιβαλλοντική μόλυνση επί έτη, από την λειτουργία του βιολογικού μας.

Εκτιμώ ότι πριν υποβληθεί αίτημα για άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την λειτουργία του βιολογικού υπό το πρίσμα των νέων στοιχείων, καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε εάν επιθυμείτε ενημέρωση και στην περίπτωση που είναι θετική η απάντησή σας, εάν επιθυμείτε η ενημέρωση να γίνει στο γραφείο σας, όπου και θα καλέσω και τους υπόλοιπους επικεφαλής παρατάξεων.

Θα ήθελα μέχρι την Δευτέρα 13/12/2021 το μεσημέρι να μου απαντήσετε για να ενημερώσω και τους άλλους επικεφαλής παρατάξεων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69