tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ναυάγησε η συνάντηση αρχηγών παρατάξεων για τον βιολογικό

Ναυάγησε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση αρχηγών παρατάξεων στον δήμο Βέροιας με θέμα συζήτησης - ενημέρωσης για την λειτουργία του Βιολογικού. 

Αίτια του ναυαγίου στάθηκε η παρουσία ή μη μέσων ενημέρωσης στην συνάντηση. Η πλευρά των παρατάξεων της μειοψηφίας ζήτησαν να παραβρεθούν τα ΜΜΕ ενώ η πλευρά του Δημάρχου έμεινε στην θέση της για κλειστή σύσκεψη. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρει:

"Η συμφωνημένη – χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων- σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε οριστεί για σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2021, καθώς απαιτήθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα η παρουσία μέσων ενημέρωσης χωρίς αυτά να έχουν κληθεί, μιας και επρόκειτο ξεκάθαρα για διαδικασία μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Για τον λόγο αυτό και επειδή υπερασπιζόμαστε τη διαφάνεια, κυρίως σε ζητήματα που άπτονται των δημόσιων αγαθών, θα φέρουμε το θέμα της διαχείρισης του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Προφανώς το δεδομένο της παρουσίας στελεχών της ΔΕΥΑΒ στη σύσκεψη δεν ήταν αρεστό από τον επικεφαλής των «Συνδημοτών» κ. Παύλο Παυλίδη, ο οποίος παρότι έστειλε πρόσκληση στην οποία ζητούσε συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων, άλλαξε άποψη με πρόσχημα την παρουσία δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να μην γίνει η συγκεκριμένη σύσκεψη.

Διερωτώμαι κ. Παυλίδη, τελικά αν θέλετε να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις και επιχειρείτε ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα; Περισσότερα λοιπόν την Δευτέρα". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69