tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στις 20-12-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

ΘΕΜΑ 2ο : Επί πρότασης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» Παύλου Παυλίδη για τη διατύπωση απόψεων σχετικά με τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη καθορισμού ετήσιας επιχορήγησης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου» Δήμου Βέροιας, για το έτος 2022

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη καθορισμού του ύψους των εξόδων παράστασης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου»

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

ΘΕΜΑ 6ο : Έκφραση γνώμης του Δ.Σ για την παραχώρηση από την ΠΕ Ημαθίας τμήματος του υπ’ αριθ 1147ζ αγροτεμαχίου της Κοινότητας Πατρίδας σε ιδιώτη.

ΘΕΜΑ 7ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ), ειδών παντοπωλείου και λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού

ΘΕΜΑ 8ο : Ορισμός υπαλλήλου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου και του αναπληρωτή του, ως χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής της Τράπεζας της Ελλάδας.

ΘΕΜΑ 9ο : Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).

ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων

ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου υλοτομίας των δημοτικών αλσών για την καταπολέμηση προσβολών από φλοιοφάγα έντομα.

ΘΕΜΑ 12ο : Επί αιτήματος της εταιρίας «Πατσίκας Εκδοτική» για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου.

Νωρίτερα στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το εξής:

 Έγκριση ή μη ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Βέροιας, διαχειριστικής περιόδου 2020.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69