tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΔΕΑΥΒ: "Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο Παυλίδης"

Θέση για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού παίρνει η ΔΕΥΑΒ με ανακοίνωσή της, απαντώντας στην επιχειρηματολογία Παυλίδη. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Κάνετε πως δεν καταλάβατε τίποτε κε Παυλίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας. Δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο. Εξάλλου ο κος Γουλτίδης σας εξέθεσε με την απροσεξία του και ξεσκέπασε ποιος κρύβεται πίσω από τον ντόρο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε για να καρπωθείτε μικροπολιτικά συμφέροντα.

Πρέπει όμως να απαντήσετε: η εξοικονόμηση που έγινε στην εγκατάσταση ανέρχεται με μετριοπαθείς υπολογισμούς στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ ή όχι! Αυτό αντιστοιχεί σε 15 ευρώ ανά νοικοκυριό το χρόνο. Θέλετε να αυξήσουμε τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΒ; Εμείς όχι!

Μας κατηγορείτε για «πιθανή» ρύπανση. Δεν εμπιστεύεστε δηλαδή τον 24ωρο αυτόματο δειγματολήπτη, ούτε και τις αναλύσεις του διαπιστευμένου εργαστηρίου. Είστε με λίγα λόγια αρνητής της πραγματικότητας.

Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε με χαρά να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ελεγκτική αρχή θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Προσοχή όμως όταν σκάβετε λάκκους…".

Νωρίτερα, η παράταξη "Συνδημότες" είχε εκδόσει την εξής ανακοίνωση, μετά το Δημοτικό Συμβούλιο:

"Βραδιά αποκάλυψης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Η πολυδιαφημισμένη "πιστοποίηση" της μεθόδου μικροοργανισμών που χρησιμοποιεί ο εργολάβος-επιχειρηματίας που λειτουργεί τον βιολογικό του Δήμου μας, τελικά δεν υπάρχει!!! Είναι μια "τεχνική έρευνα"!!! Έλεγαν ψέματα δημόσια!!!

Η δε εξαφάνιση σε ποσοστό 100% της λυματολάσπης με την πρωτοποριακή μέθοδο των μικροοργανισμών του εργολάβου - επιχειρηματία, με επίσημη ομολογία του ιδίου ενώπιον όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, επιτυγχάνει τελικά "εξαφάνιση" κοντά στο 70%!!!

Μετά τις αποκαλύψεις που πέτυχε η παράταξή μας με συστηματική έρευνα και επιμονή, επανέρχεται το λογικό ερώτημα: Στον βιολογικό έχουν έλθει εδώ και εννέα χρόνια περίπου 90.000 τόνοι λυματολάσπη. "Που είναι λοιπόν η παραγόμενη μετά την επεξεργασία λυματολάσπη" ;

Η παράταξή μας εγγυάται ένα μόνο. Ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους. Οι πολίτες σύντομα θα ξέρουν την αλήθεια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τιμάμε αυτούς που συνέδραμαν στο αυτονόητο. Να συναινέσουν στο να σταλεί ο φάκελος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος όπου υπάρχουν και ειδικοί επί του θέματος, στον Αξιότιμο Εισαγγελέα του τόπου μας, στον Αξιότιμο Εισαγγελέα Διαφθοράς, στα κόμματα, στις Οικολογικές Οργανώσεις και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.

Υ.Γ. Η Βέροια για την πρωτοποριακή μέθοδο ή θα πάρει το Nobel και θα σωθεί ο κόσμος όλος ή κάτι δεν πάει καλά...".

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69