tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυτή είναι η νέα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Τη νέα του Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Στην διαδικασία, ο δήμαρχος όρισε ως μέλη τους αντιδημάρχους Ηλία Τσιφλίδη (πρόεδρος), Στέλιο Ασλάνογλου και Λάζαρο Ασλανίδη.

Στα υπόλοιπα έξι μέλη που εκλέγονται, η παράταξης Βοργιαζίδη πρότεινε τους Λεωνίδα Ακριβόπουλο, Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, Θανάση Δέλλα, Κώστα Ρίζο και Θανάση Σιδηρόπουλο. Από την παράταξη Μπατσαρά προτάθηκαν οι Συρμούλα Τζήμα, Δημήτρης Πυρινός. Από την παράταξη Παυλίδη προτάθηκαν οι Γιώργος Γουλτίδης, Νίκος Αγγέλου. Από την παράταξη Μαρκούλη προτάθηκαν οι Πετρίνα Μουχτάρη και Κυριάκος Θεοδωρίδης. Από την παράταξη Δικαίωμα για Νέα Βέροια προτάθηκαν οι Δημήτρης Τσανακτσίδης, Χαράλαμπος Τσολακίδης.

Μετά την ψηφοφορία εκλέχθηκαν από την παράταξη Βοργιαζίδη οι Σιδηρόπουλος (12 ψήφοι), Ρίζος (11), από την παράταξη Μπατσαρά η κ. Τζήμα (4), από την παράταξη Παυλίδη ο κ. Γουλτίδης (4) και από την παράταξη Μαρκούλη ο κ. Μουχτάρη (2) και από την παράταξη Δικαίωμα για Νέα Βέροια ο κ. Τσανακτσίδης (3).

Τη νέα εννεαμελή Οικονομική Επιτροπή αποτελούν οι: Τσιφλίδης (πρόεδρος), Ασλάνογλου, Ασλανίδης, Σιδηρόπουλος, Ρίζος, Τζήμα, Γουλτίδης, Μουχτάρη και Τσανακτσίδης.

Όσοι δεν εκλέχτηκαν αποτελούν αναπληρωματικά μέλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69