tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα "μετωπική" Διαμάντη - Παυλίδη

Κύκλο αντιπαράθεσης προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η πρόσφατη δικαστική υπόθεση του Παύλου Παυλίδη με τον Στέργιο Διαμάντη. Ο κ. Παυλίδης μετά την αθώωση του από το ποινικό δικαστήριο για θέματα που διαχειρίστηκε ως πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας, κατέθεσε αγωγή κατά του κ. Διαμάντη με την οποία (όπως ειπώθηκε) ζητούσε 80.000 για συκοφαντική δυσφήμηση. 

Παίρνοντας τον λόγο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παυλίδης δήλωσε δικαιωμένος γιατί το δικαστήριο έκρινε ένοχο για συκοφαντική δυσφήμηση τον κ. Διαμάντη (και του επέβαλε ποινή 5.000 ευρώ).

Απαντώντας ο κ. Διαμάντης διέψευσε ότι τιμωρήθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση. Είπε ότι η ποινή ήταν για εξύβριση (εξαιτίας αποστροφής του λόγου του στην ακροαματική διαδικασία) και πρόσθεσε ότι έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Επίσης ο κ. Διαμάντης είπε ότι παρά την αθώωση του κ. Παυλίδη, έργα των ημερών του όπως το 5Χ5 του Τριλόφου δεν κατασκευάστηκαν ποτέ.

Τέλος, τα ραντεβού των δυο πλευρών στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστούν. Η ΔΕΥΑ κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Παυλίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για όσα αυτός είπε στην τελευταία του συνέντευξη τύπου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69