tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Μαρκούλη για την λειτουργία της νομικής υπηρεσίας

Κριτική στην διοίκηση του δήμου Βέροιας για την λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας άσκησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντώνης Μαρκούλης. Το πρώτο που είπε είναι ότι δεν βρίσκεται ποτέ δικηγόρος του δήμου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το δεύτερο που σημείωσε είναι ότι ξοδεύονται χρήματα από τον δήμο για μετακινήσεις των νομικών του στην Αθήνα, που μπορούν να αποφευχθούν. Ο κ. Μαρκούλης ανέφερε ως παράδειγμα την μετακίνηση της δικηγόρου του δήμου Αρ. Παπαστάμκου (1-3/2/2021) για κατάθεση αίτησης αναίρεσης, υποστηρίζοντας ότι το έγγραφο θα μπορούσε να σταλεί σε δικηγόρο Αθηνών και να κατατεθεί από εκείνον για να αποφευχθεί η μετακίνηση και τα έξοδά της.

Ο κ. Μαρκούλης είπε ακόμη, ότι την ίδια ημερομηνία εγκρίθηκε μετακίνηση για τον κ. Παπαστεργίου, για να παραβρεθεί στα Υπουργεία Εσωτερικών και Μεταφορών για υποθέσεις του δήμου. Ο κ. Μαρκούλης σημείωσε ότι την ίδια ημερομηνία εκδικαζόταν προσωπική υπόθεση του κ. Παπαστεργίου εναντίον του δήμου Βέροιας και εκτός από την αιχμή για μετακίνηση του με χρήματα του δήμου για να παραβρεθεί σε υπόθεση εναντίον του δήμου πρόσθεσε ότι τις υποθέσεις θα μπορούσε να τις καλύψει ένας νομικός του δήμου Βέροιας ή να σταλούν τα έγγραφα με email και να παρέμβει ο νομικός στα δυο υπουργεία με τηλεδιάσκεψη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69