tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην εκδήλωση οινικού τουρισμού «Vini da Τerre Εstreme» στην Ματέρα της Ιταλίας

Στην εκδήλωση οινοτουρισμού και οίνου που διεξήχθη στην πόλη της Matera της Ιταλίας από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου – η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1999 - συμμετείχε ο Δήμος Βέροιας.

Την ελληνική αποστολή διοργάνωσε το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας, το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο ΕΟΤ Ιταλίας και οινοποιεία από την Κεντρική Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λάζαρος Ασλανίδης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό της εκδήλωσης και τους φορείς της περιοχής την Βέροια ως τουριστικό προορισμό όπως επίσης και τον γαστρονομικό της πλούτο.

Επιπρόσθετα, αναπτύχθηκε συζήτηση με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για τις προοπτικές μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ των δύο προορισμών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο οινοποιός-οινολόγος κ. Απόστολος Θυμιόπουλος εντυπωσίασε με τους οίνους της Βέροιας όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και απόλαυσαν τα κρασιά που παράγει.

Τον κ. Ασλανίδη συνόδευσε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ και δημοτικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γιάννης Βαλαχής. Ο κ. Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική συνεργασία όπως και τον κ. Θυμιόπουλο για την αξιοσημείωτη παρουσίαση των προϊόντων του στην εκδήλωση και για τη θαυμάσια συνεργασία.

Matera 1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69