tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

«Κατεβάζει τους διακόπτες» στο κτίριο του Δημαρχείου το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Βέροιας, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία για την «Ώρα της Γης», από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF, ο Δήμος Βέροιας ενώνει τη φωνή μαζί με τους πολίτες για την προστασία της φύσης και την κλιματική αλλαγή, καλώντας όλους τους δημότες να σβήσουν συμβολικά τα φώτα τους για μία ώρα το βράδυ του Σαββάτου.

«Η πρωτοβουλία αφορά εκατομμύρια πολίτες, φορείς, επιχειρήσεις, παγκόσμια μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους. Φέτος το μήνυμα είναι ακόμα πιο επίκαιρο για την εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς διανύουμε μία δύσκολη περίοδο ενεργειακής κρίσης» σημειώνει ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Για το 2022, εξάλλου, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) επέλεξε να αναδείξει μέσα από την «Ώρα της Γης» τη βαθιά σύνδεση μεταξύ της διατροφής μας και της προστασίας του πλανήτη. Ο τρόπος που παράγονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελεί την κύρια αιτία της απώλειας βιοποικιλότητας και ευθύνεται για το 1/3 περίπου των συνολικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως. «Η φετινή “Ώρα της Γης” είναι μια ευκαιρία να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να μειώσουμε το αποτύπωμα της διατροφής μας με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες» είναι η κεντρική ιδέα για φέτος από την WWF.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69