tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα αθώωση Βαλαβάνη με προσφυγή στον Άρειο Πάγο

Αθώος κρίθηκε ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ελευθέριος Βαλαβάνης κατά παλαιότερης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος με σχετική αίτηση του προς τον Άρειο Πάγο, προσέφυγε  κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης (με αριθμό 3392/19-10-2016).

Με την παραπάνω απόφαση είχε κριθεί ένοχος κατόπιν εγκλήσεως της ΔΟΥ Βέροιας για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών, με ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Με την προσφυγή του στον Άρειο Πάγο και την αυτοπρόσωπη και χωρίς νομική υποστήριξη παρουσία του, ζήτησε την επανάληψη της δίκης που αφορούσε την έκδοση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης 3392/2016. Ο Άρειος Πάγος σε τακτική δικάσιμο στο πέμπτο πανικό  τμήμα του στις 12-11-2021 συζήτησε την υπόθεση και εξέδωσε την απόφαση με αριθμό 192/2022 με την οποία  έκρινε αθώο τον πρώην δήμαρχο Ελευθέριο Βαλαβάνη..

Είχε προηγηθεί η συζήτηση στο έβδομο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά  με αίτηση ανακοπής του πρώην δημάρχου κατά της βεβαίωσης οφειλής την οποία επίσης υποστήριξε με αυτοπρόσωπη παρουσία  του. Το Ελεγκτικό Συνέδριο με την απόφαση με αριθμό 987/11-06-2019 έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής του και διέταξε την ΔΟΥ Βέροιας να ακυρώσει την πράξη βεβαίωσης σε βάρος του πρώην δημάρχου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69