tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη Κουτσούμπα στον δήμαρχο Βέροιας

Με τον δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, συναντήθηκε, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μελιόπουλος και Γιάννης Τσαναξίδης και ο τοπικός σύμβουλος Βαγγέλης Τσιμούρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας των δήμων, οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και η υποχρηματοδότηση. Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «χρειάζεται πραγματική αντιπολίτευση, χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτε, πρέπει να περάσετε σε πιο δυναμικές ενέργειες». Ενημέρωσε τον δήμαρχο για τη σύσκεψη που είχε προηγηθεί με μαζικούς φορείς της Νάουσας που εναντιώνονται στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο, με τον δήμαρχο να υπερασπίζεται τους σχετικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Ενέργειας, ως δυνάμει ωφέλιμους και για τον ίδιο τον δήμο.

«Εσείς με τις αυταπάτες σας και εμείς με τους αγώνες μας», απάντησε ο Δ. Κουτσούμπας. Ο δήμαρχος πρόσφερε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκδοση για την Ιστορία της Βέροιας και πλακέτα με τον θυρεό της πόλης. Ο Δ. Κουτσούμπας υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του δήμου το ακόλουθο μήνυμα: «Ευχές για επιτυχίες προς τον λαό μιας πόλης της Μακεδονίας μας με περγαμηνές αγώνων αλλά και συνέχεια στην ιστορική πορεία της Ελλάδας».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Βέροιας υπογράμμισε τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αιχμή την ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις της στα οικονομικά των δήμων, την κινητικότητα που έχει ως συνέπεια τη μείωση προσωπικού και τις καθυστερήσεις στο θέμα των προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων, την ώρα που οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες των δημοτικών υπηρεσιών αυξάνονται.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Βέροιας δώρισε στον Γ.Γ. του ΚΚΕ το λεύκωμα της Βέροιας και πλακέτα με τον θυρεό της πόλης, ενώ ο κ. Κουτσούμπας υπογράφοντας στο βιβλίο επισκεπτών ευχήθηκε «Επιτυχίες προς τον λαό μιας πόλης της Μακεδονίας μας με περγαμηνές αγώνων αλλά και συνέχεια στην ιστορική πορεία της Ελλάδας».

Dimarxos Verias koutsoum

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69