tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Την 21η Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα έχει δωρεάν συναυλίες και στην Βέροια με εισιτήριο"

Κριτική στην διοίκηση της ΚΕΠΑ για τις επιλογές της σε δυο θέματα άσκησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Αντώνης Μαρκούλης.

Το πρώτο θέμα αφορούσε την 21η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Ο κ. Μαρκούλης είπε ότι αυτή την ημέρα σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν δωρεάν συναυλίες για το κοινό σε αντίθεση με την Βέροια που φιλοξενεί μια μεγάλη συναυλία με εισιτήριο και για τους...έχοντες. 

Ο κ. Μαρκούλης σχολίασε και την επιλογή της ΚΕΠΑ να επιλέξει τον κινηματογράφο Σταρ για τις προβολές του θερινού σινεμά. Συγκεκριμένα είπε ότι από το ένα άκρο η ΚΕΠΑ πήγε στο άλλο, ακυρώνοντας αυτά που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον κ. Μαρκούλη ο συνδυασμός των δυο επιλογών θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Απαντώντας ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ είπε ότι η επιχείρηση δεν περιμένει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής για να διοργανώσει δωρεάν εκδήλωση για το κοινό της πόλης αλλά οι περισσότερες παραγωγές της είναι δωρεάν. Για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε ότι δεν είναι παραγωγή της ΚΕΠΑ αλλά εταιρείας παραγωγής.

Ο κ. Μαρκούλης στάθηκε σε άλλα δυο ζητήματα. Το πρώτο αφορούσε τις ζημιές που προκλήθηκαν από βροχή και χαλάζι στην αγροτική παραγωγή σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση άργησε να προσλάβει γεωπόνους και πρόσθεσε ότι δεν έκανε τίποτα και στο θέμα των εργατών γης.

Τέλος ρώτησε για τις συχνές διακοπές ύδρευσης στο Μακροχώρι. Απαντώντας ο κ. Διαμάντης τόνισε ότι όταν ολοκληρωθούν όλες οι συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης που κατασκεύασε η ΔΕΥΑ, θα λυθεί το θέμα με τις διακοπές νερού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69