tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απάντηση Παυλίδη σε δήμαρχο Βέροιας: "Τα ψεύτικα όνειρα που ζείτε, τελείωσαν"

Απάντηση στην απαντητική επιστολή του δημάρχου Βέροιας, με αφορμή την συνέντευξη τύπου των "Συνδημωτών", εξέδωσε ο Παύλος Παυλίδης. Στην απάντησή του ο κ. Παυλίδης αναφέρει:

"Είδαμε να δημοσιεύεται μια επιστολή ως απάντηση στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο συνδυασμός μας δια εμού, για τον Δήμο μας.

Δυστυχώς στις απαντήσεις, για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε η ειρωνεία και η επιχείρηση απαξίωσης των άλλων παρατάξεων, δείχνοντας τον πραγματικό εαυτό ενός καλού παιδιού που μετατράπηκε σε παιδί του θρόνου και της εξουσίας κι βγάζει προς τα έξω όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά που τον ακολουθούν.

Δεν επιθυμώ να απαντήσω σε ψευδείς και διαστρεβλωμένους ισχυρισμούς. Σε απαντήσεις που προκαλούν τον κοινό νου. Πλέον μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος βλέπει και ξέρει και την αλήθεια και το ψέμα.

Τόσα χρόνια προσπάθησα συνεργαζόμενος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να σας πω να δημιουργήσουμε, να ασχοληθούμε με τον δημότη. Θέλατε παιχνίδια εξουσίας και παλάτια σε άμμο. Κι ιδού το αποτέλεσμα!

Όμως θέλω να θυμάστε και να μην ξεχνάτε ότι ήσασταν Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας την περίοδο 2010-2014 πριν γίνετε Δήμαρχος. Και μάλιστα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, δηλαδή οι Αντιδήμαρχοι που αποφασίζουν για ΟΛΑ! Κι ότι εδώ και 12 χρόνια αποφασίζετε για την πορεία του τόπου. Κι ακόμα σας φταίνε όλοι οι άλλοι……!!!!

Να ξέρετε ότι είστε από αυτούς που δεν μπορούν να κλείσουν λακκούβα, περιμένοντας να έρθει το φυσικό αέριο και να ξανασκάψει και ταυτόχρονα μιλάτε για τουρισμό!!!

Ότι είστε από αυτούς που κάνουν έργο για το δίκτυο ύδρευσης στο Μακροχώρι ποσού 2.730.000€ και τους κάνετε συχνότατες διακοπές νερού αγανακτώντας τον οικισμό. Για να μην μιλήσουμε για την κατάσταση που εγκαταλείφτηκαν οι δρόμοι!

Ότι πέρασαν τόσα χρόνια κι ακόμα μια γέφυρα Κούσιου με έτοιμα τα χρήματα δεν ολοκληρώσατε και θέλετε να κάνετε κι άλλα έργα!!! Έναν κόμβο κάνατε κι αυτόν εκεί που δεν χρειάζεται!

Ότι τόσα χρόνια ψηφίσαμε να κάνετε παιδικές χαρές με τόσα χρήματα κι ακόμα κλειδωμένες τις έχετε! Για δε την παιδική χαρά των παιδιών με ειδικές δεξιότητες, όποτε θέλετε να σας στείλω την επιστολή της μητέρας που προ δύο ετών περίπου, εκθέτει το θέμα στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας (με ευθύνη και στις παιδικές χαρές) κ. Παπαδόπουλο και αναφέρεται στην επιστολή αυτή στην ισχυρή βούληση του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη να συνδράμει άμεσα, αρκεί να του σταλεί "αίτημα" από τον Δήμο!!! Ακόμη περιμένουν το "αίτημα".... Δεν στείλατε δύο χρόνια τώρα το αίτημα!!! Δεν ντρέπεστε να μιλάτε για προτεραιότητα ότι έχετε στην κοινωνική πρόνοια;

Ότι όταν μιλάτε για τον βιολογικό κι αναφέρεστε στα τρία τελευταία χρόνια, είναι σαν να θέλετε να ξεχάσετε ότι και τα προηγούμενα χρόνια ήσασταν εσείς πάλι Δήμαρχος! Εσείς δεν είστε αυτός που επιτρέψατε να έρθουν στον Δήμο μας λύματα από όλη την Ελλάδα κάνοντας τον αποθήκη λυμάτων από βιομηχανίες και ιατρικά κέντρα προς επεξεργασία; Και ξαφνικά μετά την κατακραυγή και τους ελέγχους σταματήσατε; Θα μας πείτε που βρίσκετε το υπόλοιπο 30% του υπολείμματος ή θα "στρίβετε δια του αρραβώνος"; Θα μας το πείτε πριν το βρει η δικαιοσύνη; Ο ίδιος ο εργολάβος-επιστήμονας της επιλογής σας δεν ομολόγησε όταν γελοιοποιηθήκατε με την δήθεν "πιστοποίηση", ότι ένα ποσοστό 30% το ελάχιστο μένει ως υπόλειμμα; Που είναι;

Τέλος να θυμάστε, ότι ο κατασταλτικός έλεγχος που κράτησε έως το 2020, έγινε για την οικονομική χρήση 2017 που εσείς ήσασταν Δήμαρχος. Και δεν είναι πρέπον να αμφισβητούνται τέτοιοι έλεγχοι, που είναι και δημόσια έγγραφα. Γιατί η υποκρισία ενίοτε προκαλεί χειρότερα αποτελέσματα. Λυπάμαι που επιβεβαιωθήκαμε τόσο εμφαντικά κι έπεσε ο μανδύας της χρηστής οικονομικής διαχείρισης σας κι εμφανίστηκε η πραγματικότητα. Τώρα πλέον πρέπει να βρείτε άλλα ψέματα, άλλες ιστορίες, αφού δεν μπορείτε να ξεγελάσετε πιά τον κόσμο. Οι ελεγκτές έκαναν έλεγχο, εμάς διαψεύδεται! Έλεος! Σε ποιον κόσμο ζείτε;

Τα ψεύτικα όνειρα που ζείτε, τελείωσαν.

Οι εκπλήξεις πλέον δεν είναι για τον δημότη. Είναι για εσάς. Ξεπεζέψτε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69