tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπαδόπουλος: Οι παιδικές χαρές κλείνουν όταν βανδαλίζονται

Απαντήσεις για τους λόγους που υπάρχουν κλειστές παιδικές χαρές, έδωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, με αφορμή τα όσα επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Παύλος Παυλίδης.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι όταν υπάρχει ένας βανδαλισμός σε μια παιδική χαρά, αυτή πρέπει να κλείσει, να επιδιορθωθούν οι βλάβες και να εξασφαλιστεί ξανά πιστοποίηση.

Όσον αφορά την παιδική χαρά για ΑΜΕΑ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι αποτελούσε προτεραιότητα για την δημοτική αρχή αλλά δεν έγινε νωρίτερα λόγω κόστους. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι αν ένα όργανο για απλή παιδική χαρά κοστίζει 1000 ευρώ, για παιδική ΑΜΕΑ κοστίζει 15-20 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ Παπαδόπουλος είπε ακόμη ότι λόγω κόστους, η δημοτική αρχή επέλεξε να καταθέσει πρόταση για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο και πρόσθεσε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι γνώριζαν για την πρόταση αλλά άσκησαν κριτική.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη για την χρηματοδότηση του έργου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι επειδή ήδη είχε κατατεθεί η πρόταση στο Πράσινο Ταμείο, επιλέχθηκε να ζητηθεί από την Περιφέρεια η χρηματοδότηση άλλου έργου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69