tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: «Μελανή εκτροπή» για ακόμα μια φορά

Σχολιάζοντας επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΑ, την φρασιστική σεξιστική επίθεση που κατήγγειλε η Κωνσταντία Παπαδοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Πριν από έναν χρόνο καταδικάσαμε δημοσίως τις φιλοχουντικές θέσεις του Κων. Παλουκίδη, τότε Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και συνεργαζόμενου δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου. Η αντίδρασή μας οδήγησε στην αποπομπή του από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Σήμερα καταδικάζουμε τη σεξιστική λεκτική επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντία Παπαδοπούλου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΠΑ στις 20-06-2022 από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών, Αλ. Τσαχουρίδη. Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα σε βάρος ανθρώπων που επί σειρά ετών έχουν ταχθεί εθελοντικά στην υπηρεσία δομών του Δήμου Βέροιας αποτελούν όνειδος και είναι σε κάθε περίπτωση μη ανεκτές.

Ασχολίαστη δεν μπορεί να μείνει η στάση του… απλώς προεδρεύοντος Προέδρου της ΚΕΠΑ, Κων. Ρίζου. Μη θέλοντας να πιστέψουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε διάθεση συγκάλυψης, αρκούμαστε στη φράση ότι η σιωπή είναι συνενοχή.

Τέλος, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την ανακριβή αποτύπωση στα πρακτικά των όσων διημείφθησαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως δείγμα ελάχιστης ευθιξίας, οι κ. Τσαχουρίδης και Ρίζος οφείλουν να υποβάλουν άμεσα την παραίτησή τους. Αν δεν το πράξουν, καλούμε τον Δήμαρχο να ζητήσει την παραίτησή τους. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή για να διαφυλάξει το όποιο κύρος απέμεινε στον Δήμο και στα δημοτικά νομικά πρόσωπα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69