tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυσε πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος ο δήμος Βέροιας για υπεξαίρεση χρημάτων

Μηνυτήρια αναφορά για υπεξαίρεση χρημάτων σε βαθμό κακουργήματος, κατέθεσε ο δήμος Βέροιας εις βάρος παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως είπε ο δήμαρχος στην προ ημερησίας ενημερώσή του, η υπόθεση αφορά δημοτικά τέλη που εισπράττουν οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των λογαριασμών ρεύματος και πρέπει να αποδίδουν στους δήμους.

Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι ο δήμος Βέροιας απέστειλε εξώδικο σε όλους τους παρόχους που καθυστερούσαν να καταβάλλουν τα χρήματα στον δήμο και μετά από αυτό ανταποκρίθηκαν, όλοι πλην μιας εταιρείας. Έτσι ο δήμος αναγκάστηκε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Αναφορικά με τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας, ο κ. Βοργιαζίδης εξέφρασε την ανησυχία του για τον φετινό χειμώνα και τόνισε ότι μέσω του προέδρου της ΚΕΔΕ μεταφέρθηκε στην κυβέρνηση ότι θα πρέπει το Υπουργείο Εσωτερικών να συνεχίσει να ενισχύει τους δήμους με έξτρα πόρους για να ανταπεξέλθουν στο επιπλέον κόστος που δημιούργησε στην καθημερινότητα η αύξηση στο ρεύμα και τα καύσιμα. Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι η χώρα μας και οι πολίτες της είναι θύματα του οικονομικού πολέμου που διεξάγεται ενώ για τους δήμους είπε ότι θα πρέπει να στηριχθούν για να μην φορτωθούν επιπλέον βάρη. Σύμφωνα με τον κ. Βογιαζίδη, η «ζημιά» που υπέστη ο δήμος Βέροιας από τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ενέργειας, πλησιάζουν το 1 εκ. ευρώ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69