tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή στην εργασία τους ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Την επανεξέταση του θέματος των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας από την κυβέρνηση με ψήφισμά του.

 Το θέμα ανέπτυξε στην συνεδρίαση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης ο οποίος περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα νοικοκυριό όταν στερηθεί τον μισθό του. Ο κ. Μιχαηλίδης ζήτησε παράλληλα να στηριχθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου (κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό παντοπωλείο, μείωση τελών κ.α.).

dimotiko ygeionomikoi 184037

Με την τοποθέτηση Μιχαηλίδη συμφώνησε ο δήμαρχος Βέροιας τονίζοντας ότι στο σχέδιο ψηφίσματος πρέπει να αναφέρεται η αναγνώριση στην συμβολή του εμβολίου στην μάχη κατά του κορονοϊού αλλά και η αναγνώριση ότι ένα νοικοκυριό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες όταν στερείται τον μισθό του. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι σε αναστολή θα στηριχθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

Με τοποθετήσεις τους συμφώνησαν με την στήριξη των 29 οικογενειών αλλά και με την κατάθεση του αιτήματος επιστροφής στην εργασία τους, οι επικεφαλής παρατάξεων Γεωργία Μπατσαρά, Παύλος Παυλίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Δημήτρης Τσανακτσίδης και Γιώργος Μελιόπουλος, με τους τρεις τελευταίους να ζητούν την άμεση επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία τους. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι τοποθετήσεις των συμβούλων που ακολούθησαν.

Παίρνοντας τον λόγο εκπρόσωπος των εργαζομένων σε αναστολή τόνισε ότι δεν είναι αντιεμβολιαστές αλλά τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας.

Στην ψηφοφορία υπήρξε διαφωνία στην διατύπωση του αιτήματος (αν θα πρέπει να ζητά ο δήμος την επανεξέταση του ζητήματος ή αν θα ζητά την άμεση επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία τους) και το ψήφισμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

dimotiko ygeionomikoi 185643

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69