tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Μετωπική" Παυλίδη - Ρίζου για εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών

Μετωπική σύγκρουση, με αφορμή την συναυλία του Συλλόγου Μικρασιατών με την Γλυκερία, είχαμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας μεταξύ του Παύλου Παυλίδη και του Κώστα Ρίζου. Αμφότεροι κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο για ψευδείς αναφορές, για μια εκδήλωση που ξεκίνησε να γίνει ως συνδιοργάνωση ΚΕΠΑ και Μικρασιατών αλλά στο τέλος ο σύλλογος την πραγματοποίησε μόνος του.

Ο Παύλος Παυλίδης κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ ότι άλλα συμφώνησε με τον σύλλογο και άλλα υλοποίησε στην πορεία αναγκάζοντας τον σύλλογο να πληρώσει ενοίκιο 500 ευρώ, αντί να παραχωρήσει δωρεάν το Θέατρο Άλσους. Αυτό που εξόργισε τον κ. Παυλίδη και εξερράγη ήταν η ανάρτηση στο Fb του κ. Ρίζου με προσβλητικές αναφορές για την σύζυγο του και πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών.

Βολές ο κ. Ρίζος δέχθηκε και από τον Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος μίλησε για "πολιτιστική κατάδυση" της ΚΕΠΑ υπό την διοίκηση Ρίζου.

Στηρίζοντας τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ, ο δήμαρχος είπε ότι είχε ενημερωθεί ο Σύλλογος ότι το ποσό των 500 ευρώ θα το πλήρωνε ο δήμος. "Δεν κατάλαβα γιατί ο Σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα χρήματα τα πλήρωσε χορηγός". σημείωσε ο κ. Βοργιαζίδης.

Απαντώντας ο κ. Ρίζος χαρακτήρισε ψεύδη τις αναφορές Παυλίδη και πρόσθεσε ότι η πρόεδρος των Μικρασιατών είχε αρνητική διάθεση στο θέμα της συνδιοργάνωσης. Για το ενοίκιο των 500 ευρώ, ο κ. Ρίζος είπε ότι εφάρμοσε τον κανονισμό της ΚΕΠΑ και ότι τα χρήματα του ενοικίου θα τα πλήρωνε ο δήμος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69