tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας στον Δήμαρχο Βέροιας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Σαμαράς, η αντιπρόεδρος, κα Κυριακή Μπεκιάρη, η γενική γραμματέας, κα Μαρία Τριανταφύλλου, η ταμίας, κα Έλενα Μπαλαμπάν και το μέλος του σωματείου, κα Φανή Κεπίση ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για μία σειρά θεμάτων που αφορούν στη νομιμότητα λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Βέροιας (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος) μετά και τη γραμμοχάραξη, κατά την οποία έγινε απόδοση οριοθετημένων και αριθμημένων θέσεων. Επίσης ενημέρωσαν για τα ζητήματα ωραρίου και καθαριότητας, για τα οποία, όπως σημείωσε το προεδρείο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών, ο Δήμος Βέροιας στέκεται αρωγός.

Τα μέλη ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμαρχο Βέροιας, όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Στέλιο Ασλάνογλου, για τη συνεργασία τους προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69