tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στελέχη από την Ελευσίνα μοιράζονται με την Βέροια την τεχνογνωσία για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Εκπρόσωποι της οργάνωσης Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι φιλοξενούμενοι του Δήμου Βέροιας και της Αντιδημαρχίας Τουρισμού αυτές τις ημέρες στην πόλη μας.

Η Κέλλυ Διαπούλη, τέως καλλιτεχνική διευθύντρια Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και νυν καλλιτεχνική διευθύντρια Λάρνακα 2030 και ο Γιώργος Σκιάντης, υπεύθυνος εικαστικών προγραμμάτων Αισχύλειων, κεντρικός συντελεστής Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ξεναγήθηκαν στις παλιές γειτονιές της Βέροιας, σε Μπαρμπούτα, Κυριώτισσα, επισκέφθηκαν την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, τον Χώρο Τεχνών και τα μουσεία συμπεριλαμβανομένου και το νέο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών και αποκόμισαν όμορφες εικόνες και εντυπώσεις.

«Σκοπός της επίσκεψης είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε και η Βέροια να κερδίσει αυτήν την μοναδική διάκριση και να ανακηρυχτεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Οι άνθρωποι που δουλεύουν γι’ αυτό έχουν όραμα, κέφι κι επιθυμία να δουν την πόλη τους να αποκτά ευρωπαϊκή εμβέλεια» ανέφερε η κα Διαπούλη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69